Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Foto

Algemene voorwaarden.

Levering
Bestelde artikelen worden direct na betaling verzonden.
Wanneer het artikel niet bij ons voorradig is, moet u rekening houden met 2 tot 7 werkdagen. Gratis verstuurde zendingen worden op eigenrisico verzonden.u kunt voor twee euro extra de zending aangetekend laten versturen. 


Betaling
Betalen kan op een aantal manieren:
Betaling via iDeal 
Vooruitbetaling per bank.
Contant bij Afhalen.

Transportkosten
Orders boven €75,- versturen wij gratis in Nederland, voor België hiervoor een toeslag (deze moet u bij u bestelling zelf toevoegen, zie button: verzendkosten buitenland!)
Doorgaans maken wij gebruik van de diensten van TNT post. 
Wij versturen uw order met standaard Track en Trace code, dit is op eigen risico.
U kunt er voor kiezen uw pakket aangetekend te laten versturen, hiervoor moet u de extra button "aangetekend" bij verzenden extra aanklikken (dit kost 2,00 extra)
De verzendkosten zijn € 6.75 (standaard verzenden),bij een bestelling tot € 95,00.
Deze tarieven zijn alleen geldig voor Nederland.
Voor overige landen gelden aangepaste tarieven.(zie verzenden Extra)
Wij zijn nimmer aansprakelijk voor enige vervolgschade dan ook.

Klachtenprocedure 
Conform de voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk hebben wij een klachtenprocedure opgesteld: Klachten over de uitvoering van de overeenkomst (leveranties, gehanteerde kortingen) moeten binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, volledig en duidelijk omschreven bij ons worden ingediend. Dit kan via ons e-mail adres.

De bij ons ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door ons binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kunt verwachten. Een klacht over een product, dienst of de service van ons kan eveneens worden ingediend via een klachtenformulier van de website van de Stichting Webshop Keurmerk: www.keurmerk.info . De klacht wordt dan zowel naar ons als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd.Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

 
retourmogelijk 
Bij de aankoop van onze producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden binnen een termijn van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op de dag van ontvangst van het product.Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. LET OP: Verbroken zegels, aangebroken, geopende potten, tubes, flessen en/of beschadigde verpakkingen worden niet teruggenomen. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij gebruikmaking van uw herroepingsrecht ontvangt u het volledige aankoopbedrag plus eventueel betaalde verzendkosten retour binnen 14 dagen na een correcte retourontvangst van de producten. De verzendkosten van uw retourzending zijn voor uw eigen rekening. Voor volledige restitutie van het aankoopbedrag dient u de retourzending voldoende gefrankeerd aan ons te verzenden. Indien uw retourzending onderweg van u naar Huidverzogingonline.com vermist of beschadigd raakt bent u hiervoor verantwoordelijk. Wij raden u daarom aan het pakket verzekerd retour te zenden. Voor vragen kun u mailen naar:

Info@ceuclumhuidverzorging.nl

IBAN: NL33 KNAB0256206090
T.A.V. Ceuclum
Korte Molenstraat 11
5431DT  Cuijk
KVK:16031431
BTW nummer kunt u vinden op de factuur